Foto’s en gifs

Door speciale belichting en goede camera’s zijn al onze foto’s, gifs en video’s van erg hoge kwaliteit. De foto’s worden meteen geprint en kunnen, net als de gifjes en videos, direct worden gedeeld via social en e-mail. De ingebouwde windmachine zorgt voor extra glamour!

Gifs

Met onze ingebouwde technologie kunnen de foto’s direct worden omgezet naar animaties. De foto’s worden alsnog geprint en daarnaast kunnen de gif animaties direct worden gedeeld via email en social media.

Pod foto’s

Onze pods maken het mogelijk om elke set te creëren die je wilt. Doordat ze op meer afstand kunnen staan dan de booth is de gefotografeerde letterlijk meer in beeld. Vaak worden pods ingezet voor enkele foto’s of gif animaties, van hoofd tot knie. We maken graag een achterwand op maat of kijken mee met de perfecte achtergrond op locatie. Ook bij de pod worden de foto’s meteen geprint en kunnen de foto’s en gifs direct worden gedeeld via social media en geprojecteerd op schermen.

Events

We weten als geen ander hoe we fotografie kunnen inzetten om mensen echt te betrekken bij je merk of campagne. Door de waanzinnige kwaliteit worden de foto’s ook meteen volop gedeeld via social media. Het mediabereik is dan ook erg groot. De foto’s kunnen helemaal op maat worden gemaakt, van alleen je logo tot het creëren van een cover of zelfs kunstwerk op maat. We werken al jaren voor merken als Calvin Klein, Netflix, Chanel, LINDA., de Bijenkorf, Levi’s, Van Gogh Museum, Sony, Vogue, l’Oréal en vele anderen.

Privé feesten

Van huwelijken tot bar mitswa’s, sweet sixteen feestjes tot een jubileum, we helpen graag om er een onvergetelijke dag van te maken. Prachtige foto’s en een booth op maat. We bieden dubbele prints aan; 1 foto voor de gast om mee naar huis te nemen en de andere foto kan ter plekke in een album worden geplakt. En mooie herinnering aan de dag! Ook kunnen we alle foto’s live op schermen projecteren.