ONZE PHOTOBOOTHS

Op feesten, award shows, productlanceringen, huwelijken en als onderdeel van (activatie)campagnes leveren onze photobooths mooie herinneringen aan een bijzonder event. Al onze booths hebben speciale beautybelichting, high end digitale camera’s en ze gebruiken de laatste technologieën. Naast dat de foto’s snel en direct worden geprint kunnen ze ook direct worden getoond op social media of op schermen op locatie. In al onze booths zit een windmachine (hoe cool!).

Witte glossy booth
Zwarte glossy booth
Klassieke booth
Gouden of zilveren booth

Fully branded booths

Al onze booths en pods kunnen op maat worden ‘gebrand’.

Orange Babies
Havaianas

Pod

Elegant, klein en ultra modern, onze pods zijn een beleving op zich. Makkelijk inpasbaar in elke ruimte en uiteraard zijn ook bij de pod de foto’s van hele hoge kwaliteit. Elke pod heeft een ingebouwd touchscreen waarmee je de foto’s en gifs makkelijk deelt op social media, mail of projecteert op schermen.

Glamour
Royal FloraHolland
VOGUE
Onze pod

Pop-up shoots

Met een pop-up set creëren we een fashion shoot voor elk event. Op maat gemaakt en gecoördineerd door onze professionele fotografen, levert elke pop-up shoot waanzinnig mooie instant fotoprints én digitale foto’s die meteen kunnen worden gedeeld op social media en email.

zalando
Moët

Permanente photobooths

Onze photobooths kunnen ook een vast onderdeel worden van winkels, musea en andere populaire locaties. Met onze vaste (ingebouwde) booth bij Ace & Tate in Amsterdam en de allereerste booth op Schiphol zijn we trots om een vast onderdeel te zijn van succesvolle formules.

Ace & Tate, Haarlemmerstraat in Amsterdam
Amsterdam Schiphol Airport